Posts

Showing posts from 2009

baru nak update blog selepas beberapa lama.

dah agak lama aku tak blog in apa-apa
ntah, bukan malas tapi cam takde apa-apa nak citer.
hm, aku rasa aku nak upload gambar the rest of my ex-classmates yang belom upload lagi.
ada banyak lagi yang tak upload, bukan apa sangat cuma rasa tak sedap jer aku tak upload sumer. saja jer.

beloved classmates...

Image
korie,iekah,amy,sara,aki,zeth,xsan,wani
zana,matlan,acha,tex,ijat,sue,fakrul,aman
rock,jahn,gc,nisa,yana,wawa,ikin,nabilah

sexy me...

Image

budak-budak perasan lawa...

Image
my sisters...aina and kakteh...
dorang memang perasan hot...
aina perasan diri dia agnes monica...
kakteh lak perasan rihanna...
cam gampang...hahahahahahaha....

pulau kapas havoc!!!! presenting power teams!

Image
the confirmed commitment!!!
gc, nisa , matlan and acha pada aku dah menjalankan tugas mereka dengan baik walaupun tak nampak pun pejadah kerja yang dorang buat...hahaha, maybe dorang buat masa orang lain rest or main-main kot...tapi tanpa dorang ber4 ni, maybe kitorang tak lepas nak pergi pulau kapas, thanx to them...

the dangerous strikers!!!
kenapa aku panggil dorang penyerang yang berbahaya?sebabnya dorang ni very unpredictable...dalam keadaan yang macam takde harapan nak menang, dorang kadan2 bleh push up sampai dorang menang...sebenarnya combination dorang pun agak pelik tapi bahaya gak...wawa/najwa nampak jer cam slow2 tapi...nabila pun sama, dorang ni macam prey in the mist la...tak nampak tapi ada...aki sebagai team leader (hah?team leader ke?) dah buat team ni memang cam badut tapi tak sanka pulak yang this team agak kuat...this team ada 3 ahli yang dijemput khas untuk present dalm trip ni...afai from class A, aimie from class C, and sesat/jaj-jay from masscomm...yang gantikan m…