Posts

Showing posts from January, 2009

pulau kapas havoc!!!! presenting power teams!

Image
the confirmed commitment!!!
gc, nisa , matlan and acha pada aku dah menjalankan tugas mereka dengan baik walaupun tak nampak pun pejadah kerja yang dorang buat...hahaha, maybe dorang buat masa orang lain rest or main-main kot...tapi tanpa dorang ber4 ni, maybe kitorang tak lepas nak pergi pulau kapas, thanx to them...

the dangerous strikers!!!
kenapa aku panggil dorang penyerang yang berbahaya?sebabnya dorang ni very unpredictable...dalam keadaan yang macam takde harapan nak menang, dorang kadan2 bleh push up sampai dorang menang...sebenarnya combination dorang pun agak pelik tapi bahaya gak...wawa/najwa nampak jer cam slow2 tapi...nabila pun sama, dorang ni macam prey in the mist la...tak nampak tapi ada...aki sebagai team leader (hah?team leader ke?) dah buat team ni memang cam badut tapi tak sanka pulak yang this team agak kuat...this team ada 3 ahli yang dijemput khas untuk present dalm trip ni...afai from class A, aimie from class C, and sesat/jaj-jay from masscomm...yang gantikan m…