Posts

Showing posts from April, 2014

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA

Image
Assalamualaikum w.b.t,
Masya-Allah, ini blog ke apa ni? Macam sarang tikus je aku tengok, kan...
Kesiannya... lamanya tak tulis apa-apa kat sini... okay, zaman jadi blogger dah suram, camnilah jadinya...
Aku buat apa kat sini, oh ya...
Apabila saya mendengar yang novel terbaharu Dhiya Zafira (DZ) bakal terbit tidak lama lagi sekitar January-February lepas, secara jujurnya saya memang tidak dapat menahan perasaan teruja. Well, we know why!
Sesetengah daripada anda mungkin sudah tahu, I am a biggest fan of DZ... walaupun rasanya ada je lagi the biggest fan yang lain. TAHNIAH Kak Dhiya for your 7th novel yang delayed lama tak ingat tu, kan... hahaha! Selepas Ku Damba Bahagia (KDB), rasanya setahun sekali... tiba-tiba 2013 lapsed. Aduhai...tercalar dah record... sedih,sedih...
Tapi tak mengapa. Biar lambat daripada takde. Bak lirik lagu Summertime Sadness nyanyian Lana Del Ray, ‘LATER BETTER THAN NEVER’ jadi, lambat pun tak mengapa asalkan keluar juga.
Selepas Tertulis Buat Kita (TBK), saya inga…