exam law

dengan ini, yang arif...saya hendak ambik exam law sabtu ini...izinkan saya teruskan dengan study saya...

hmmm, merepek tak? aduh ni disebabkan aftermath paper nego yang tak berapa nak best diingatkanlah, kan..adui!

 international legal framework is something much like this s*** actually...urghhh, i was always like...not a law person. so, this paper? i dont really know what will be...just tawakal jelah..kan... nak wat apa lagi...

lagipun memang da takde apa-apa nak dibuat lagi, kan...the exam will be held on saturday...not so much time left...but i'll try my best to do the best...which what i don't do now...


AARRRGGGGHHHHHHHHHHHH!!!!! Oh, my coach!!!!!!!!!it's killing me!!!!!

Comments

S Y A Z A said…
wahhh..
how was ur legal paper?????
dgr cite ssh..
bt0l ke??
Mohamadjahn said…
dengar citer salah tu..paper is senang tapi tak baca sgt..tu yang susah..hahah..anyway semua yang feelin2 spot masuk...
QaRaMi HasHim said…
gud luck dude..

meh ke blog sy jugak..
jd follower pon ok..
:)

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !

Hantu Kak Limah Balik Rumah