Jahn nak follow korang tapi korang sangatlah sukar dicari...

Assalamualaikum w.b.t,

Merujuk kepada tajuk di atas, Jahn menghidapi (menghidapi?!!) eh, menghadapi kesukaran untuk follow some of anda kerana tidak ada link ke belog anda... susah okay... So, apa kata anda semua edit dekat profile anda itu dan dekat setting Google Friend Connect itu, okeh...

ni bukan marah, cadangan kepada semua, okeh... ngehhh... tetiba rasa berbunga-bunga sebab blogger terkenal Sunah Mohamad follow hahahaha!! suke sangat wehhh!!

Comments

Eera Shera said…
sunah Mohamad pun follow sy gak.hehe.. bro ben pun sama. suka2 (padahal blog kosong tak ada apa). betul la jan ckp tu. nak bukak page dorg tak dpt sbb settingnya dah cengitu kan.so tak dpt la nak usha org yg follow kita tu (bajet mcm rmi jek)haha..
p/s:lama tak cari psl ngan jan!
Mohamadjahn said…
lama tak gari pasal ekkk... t jan free carilah lagi, skang ni bz sket...hehehe

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !

Hantu Kak Limah Balik Rumah