Posts

Showing posts from July, 2010

selamat tinggal rambut....

Image
memang sangat sedih bila terpaksa membiarkan rambut yang berharga ratusan ringgit ini pergi tapi nak buat macam mana...some rules you just have to follow.
well aku tak kisah sangat nak biarkan rambut ni panjang-panjang camni kalau yang suruh potong tu pakgad...aku peduli apa. tapi when my lecturer yang suruh, aku kena fikir dua kali sebelum nak melawan...since she'll be marking my exam papers...tak naklah di-chop sebagai student degil lagi tak makan nasihat atau lebih tepatnya kurang ajar...so, the end of the conclusion is ...gunting sajalah...
sedih sebenarnya...tapi...nak buat macam mana??