Posts

Showing posts from September, 2010

what i'm doing? wtf am i actually doing right now...

Image
hehe, macam pernah dengar je, kan line tu... hahhaha..lantaklah...
what am i doing? (muka aku sendiri macam pelik kenapa aku taip this kinds of thing... i'm confused... am i being, well, uhmm.. okay? aku bertanya sendiri...)

i'm... blogging..hahaha (even aku pun tak nampak apa humornya dekat situ... i'm sorry kalu korang rasa this is annoying... sorry!)
damn... can i get to the main point..huh!
okay, aku hanya nak update blog..itu jer... and nak bagitahu apa yang currently, what i am doing...
apart from mencari fund yang would amount to RM650-RM1200 untuk membawa aku ke Sabah... (which i have zero, literally, really.... seriously!) aku juga risaukan my assignments yang berlambak-lambak... aku just bawak balik buku nego and law ke rumah... and the rest i will have to get it done when i get my bad ass back to Melaka...
that's the boring part... do you have to worry so much about assignments... when did i started to be like this... ooo, since aku tertinggal dekat Melaka ni sora…