EKZEM DAH SETAT!!!

Bukan MAIN BROKEN KAN ENGLISH KAU KAN....HAHAHAHAH!!!!!!!
final exam dah bermula..esok final pertama..exam nego...susah...tiada apa nak dicakap lagi!SUSAH!!!


Kalau ada teman study yang chantet, kan best...ada semangat sket...huhuhu..tiffany...

Pening nak fikir adakah mampu nak dapat 4flat...tak dapat la kot..tapi 3.9...hmmm.kitya cuba, yer!!!!!!

Sudahnya kita relax and redha jer..every cloud have a silver lining, everything happen for a reason...semua yang terjadi adalah anugerah Tuhan kalau kita cari yang baik dalam setiap kejadian, kan...


SO, apa-apa pun kita belajar sungguh2 okay!!!!!Good luck everybody...
p/s - khas buat kawan2 sumer!
2 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA