ice-cream feeling

nampak sedap tapi kalau dah ke lantai takde guna, kan...
Assalamualaikum semua,

Hai... dah lama Jahn tak meluahkan perasaan di sini, kan... banyak benda nak diluahkan tapi rasanya kalau luahkan dekat blog pun tak ada guna juga, kan... do we really feel better kalau kita bercerita dekat sini? bukannya ada orang nak tolong ringankan beban yang dipikul atas bahu ni... beratnya lagi berat daripada...

look at that perut!!!! tu dia!!!
ANGKAT BATU!!! so,rasanya... perlu ke nak meluahkan perasaan kat sini bagi semua orang baca (nasib baik ada label 'luahan' ni untuk coverline, kan....).

okaylah, marilah dengar luahan rasa hati Jahn kali ni, yer... tolong-tolonglah buat faham...

Title of Post : ice-cream feeling
Description: ice-cream tastes good, creamy and cold... emphasis on the word 'cold', ice-cream melts... kalau tak dimakan akan melt jelah... and kalau dah jatuh ke lantai akan dilap jer... sebab dah takde makna nak makan, kan... dah tak elok...
Rasionale: entah, rasa seperti diri Jahn ni macam ice-cream pulak... especially at the part where 'ice-cream melts and it dripped off to the floor...', that how i felt...

Jahn really feels like an ice-cream, i don't say that i feels like to eat ice-cream... i just felt that melting feeling... like i'm drifting apart... like i'm not meant to be... like i'm here just here, not of any means...

this is actually a sad entry post actually tapi takkanlah Jahn nak nangis-nangis menaip sekarang, kan...

biasanya, kalau Jahn rasa hard-up sangat macam ni means memang Jahn ada buat salah here and there tapi Jahn tak perasan dekat mana-mana... well, about things like this, i do have a very punishable memory...susah nak ingat...

So, kepada kawan-kawan Jahn yang the most dearest, if i did you wrongs, please say it out to me... let me know... i can't guarantee i can change everything but if everything is left silent, then silence will it be...

so, Jahn really sorry about him being this kind of guy. the kind who is pathetically ignorant... and somewhat mementingkan diri sendiri. Jahn can only say that he is sorry... even for what he do not really sure about...

i think this could conclude some things i could say...

if this is the reason why, then i'm sorry too...
so, let me be alone for sometimes... 

and let me write here of what i felt deep down in my heart...
that is all... rasanya itu sahaja yang nak Jahn kongsi... Jahn learns the part where sharing much in blog is not very good... 

p/s - there is nothing more than to say sorry... sorry means we love the other person... while thanks may be viewed as the end of favors needed... so, i'll say sorry often from now...

i'm out... 

2 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA