pemberitahuan: now is Jahnism is COOL!

Assalamualaikum semua,

Jahn di sini, sihat sejahtera lagi hebat seperti biasa! anda... harap anda pun sama juga sihat perkasa seperti hendaknya...

Di sini Jahn ingin menyatakan bahawa nama blog Jahn dah sekali lagi ditukar sebab MENGADA!

Jahn dengan rasa hati yang sangat sebal dan tidak kenal segan menukar nama blog kepada...



Inilah nama baru blog ,nama je baru, orang still sama, si kacak JAHN dan EMIL yang akan mengelolakan laman blog tak masuk dek akal ni!


Memang tak ada motif, kan... tapi itulah, apabila hati dan akal ini dipengaruhi rasa riak, takbur dan tidak keruan maka akan pupuslah segala kecerdikan diri yang sebenarnya bodoh piang juga di akhir cerita...

Jadi, please pardon my karut-carut ini semua... back to everyday life semua!

Hahahahaha...



Emil: mana carta KPOP? GOTDEMET!
Jahn: entah (sambil pandang tempat lain, tangan ke belakang, siul-siul lagi)

Emil pandang tak percaya lalu menerkam Jahn dari belakang, what happen next is... history!

p/s -  is this layout terlampau ringkas... Jahn rasa the last layout agak berat so, Jahn decided to go minimal this time around, is it okay? atau still hampeh?
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA