TCCOW TALK 5

Gila syok sendiri! 


Wow, Jahn rasa Jahn dah buat sesuatu yang cukup daredevil yang syok sendiri... teruk nih!

Tetapi it’s a part of the story telling, I feel bad also buat Izz jadi begitu. Tetapi nak tunjuk betapa berdosanya dia pada waktu silamnya, Jahn kena buat macam itu.

It was some sort of bila dia jumpa seseorang yang baru nak buat jahat, atau jadi jahat... Izz boleh kata macam, “jangan kata kau jahatlah, kalau kau tak boleh hadam apa makna ‘jahat’ tu. Aku dulu 1000 kali lagi jahat daripada kau, dan percayalah, kau tak akan suka bila sekali kau dah buat jahat. Penyesalannya, lebih daripada apa yang kau boleh terima, 1000 tahun bertaubat pun rasa berdosa itu tetap akan hantui hidup kau, menghambat diri kau. Jadi, fikir dua kali kalau kau fikir syaitan tu boleh tolong kau. Fikir banyak-banyak kali pun tak apa.”

Haa... macam itu. Well, dalam hal ini it’s not like Jahn suka sangat untuk portray Izz adalah seorang penzina or whatever, tetapi tak cukup jahat seseorang itu kalau dia tak main perempuan. Jahn rasalah, sorry if I’m being tabooing explicit here. I’m sure this might be a big issue here but I’m not jumping in to make such a cheap propaganda. No, believe me, I’m not! It’s just that... again; it’s just a part of the story telling. Lagipun, TCCOW is just an unofficial spin-off. The real Izz Karami is not like this...

And personally to Kak Dhiya, Noona... mianhae...

Khairy Hashimi


Okay, boleh kita lupakan pasal kes 18sx Izz Karami ni? Lupakan jelah ye... hehe... kita bergerak kepada the continuing legend of Izz Karami, which will evolve more kepada adiknya, Khairy Hashimi aka Khairy aka Shimi itu. Rasanya this character is not glamour sangat but something in Rindu Belum Berhenti left a void yang Jahn boleh utilize menjadikan ia sebuah cerita dalam TCCOW. So, please enjoy my version of him. Hmm, nak kata you won’t like it jugak ke? Hmm, it might as well be it. You’d hate him even more kot... kot la. I’m not sure. Heha...
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA