TCCOW TALK 2

Assalamualaikum,

OKAY, Jahn nak minta maaf sebab a few days back... Jahn mengalami masalah dengan internet connection. Haa, bukan Jahn sebenarnya, tapi laptop Jahn. So, sebab itulah delay TCCOW Part 14 tu, suppose on Wednesday, tup tup terlajak sampai Saturday pulak! Sorry, ya. It was an honest mistake. Tak tipu. Dah try banyak wifi tapi still tak boleh. Sorry Sorry Super Junior, okay! 

Baiklah, apa yang Jahn nak tulis adalah, setiap Act akan ada tajuk tersendiri. Macam Part 14 yang lepas. Ada tajuk-tajuk dia. Tahu, tak penting pun, tapi aku suka... so, ada aku kesah! Hahaha... this is just untuk membuatkan TCCOW 2012 lebih best. Itu sahaja. Takde benda sangat pun nak update, kan... okaylah... Part 15 minggu depan masih lagi pada peringkat pra-penerbitan lagi. Nak tengok-tengok typo, nak delete benda yang tak boleh siarkan. Nak edit sikit-sikit lagi. InsyaAllah on Wednesday 21st, so, bersabar, okay! 

Have a good day!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA