fb notes on COOL! NO.5 - COOL! ~ COOL! ~ Rex

entah bila rasanya saya mengilhamkan lelaki bernama Bullet Rex ini. Bullet itu adalah codename apabila berhadapan dengan urusan rasmi di dalam organisasi rahsia yang menjalankan aktiviti2 assassination, cover, curi maklumat dan pelbagai lagi...tapi bukan untuk national security atau yang bersifat patriotik, semuanya dilakukan dengan sebab duit... senang cerita mercenary for hire.

Rex seorang yang ganazzz...(hehe) luar dan dalam... sebab tu dia sesuai jadi seorang pembunuh upahan... sekali lagi diingatkan disini, pembunuh upahan yer...bukan pembunuh psycho atau pembunuh saja2... dia buat semuanya sebab duit dan sebab dia takde benda lain yang sesuai dia lakukan.. camtulah lebih kurang...

tapi sebenarnya dia biasa membuat misi yang membabitkan pembunuhan... sesuatu yang Charles rasa sangat sesuai dengan dia... sebab Rex ni seorang yang tak teragak-agak nak bunuh orang... dia langsung tak kisah... tapi yelah... Rex ni fiction jer,kan... giler ke ada orang yang gila nak membunuh suka2 tak rasa apa-apa... melainkan orang itu gila, kan...

okaylah, takkan nak cerita lebih2 hero kita ni... save more for later... sekarang saya nak bagitau inspirasi Bullet Rex... dia adalah...


Christian Bale... amacam okey tak? sila komen!!! ni muka baik dia...

ni waktu tengah marah...tengah psycho...so, waktu ni...janganlah berkwan dengan dia...
ni kalau perangai gile dia datang... memang kejam mamat ni...
tapi kadang2 dia ni feeling gak...especially apabila ingatan terhadap Raihana makin kejap dalam hati, mata dan fikirannya...
but most of the time dia ni seorang yang dingin, pendiam dan banyak memendam perasaan... dia tak nak orang tahu dia masih merindui Raihana...
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA