Lisa Surihani Cameo Untuk Dato' Siti Nurhaliza

Hahahah, pagi2 takde kerja kan, google la youtube...ingat nak cari mv korea tapi takde mood...terserempak la ngn Datuk Siti dengan Lisa Surihani (wah, terserempak!!!), amik kau hahhhh...share terus!!!
Apa jelah kan rancangan talkshow Datuk Siti ni nanti, kan...tapi insyaALLAH la dapat rating yang mencecah awan biru kot...giler jual nama Siti for rancangan2 cikai kan..memang tak la...

Anyway, bukan nak mengarut tu pun. Just nak beritahu yang Lisa is probably the most adorable pelakon wanita sekarang ni...memang patutlah dia menang hari tu kat FFM2010, bukan setakat chantet...berbakat...chantet...chantet....hahahah, perlu la kan nak ulang betapa chantetnya wanita itu!!!

Arghhh!!!Lisa, kau memang jelita ah!!! (cakap macam Lisa tu Lisa jiran depan rumah kan!)

Tengok le video ni...lambat lagi nak keluarnya hahh...bulan 2 next year katanya...so, be patient and act COOL! Okay, chow!!!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA