pengumuman

hari-hari tengok stats and realize that entry itu jer yang ditengok membuatkan aku mengambil keputusan untuk mendelete entry tersebut...so, kepada mereka yang nak sangat baca (again and again) 'permainan si bodoh - the very essence of stupidity' or "nampak sangat kau ada masalah,kan' tu...lupakan jerlah niat anda, sebab dah takde kat sini...

tapi klu rasa2 nak jugak baca...cari2 jerlah kat mana-mana...dah dicopy and diletakkan dekat sebuah FB group ni kan...korang pandai2 lah yer...

itu sahaja...thanx..adios...

tapi...gambar ni still ada...

p/s - nak sangat, kan...amek kau!!!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA