novela the curious case of whatever: recap 5

Assalamualaikum semua,

Jahn di sini sejahtera sahaja, anda? hendaknya... ahahah!!

okaylah kita recap dulu apa yang dah terjadi dalam bahagian yang lepas tu ek..

hmm, apa yang jadi?

haaaa...scene yang laing disukai (wah!! disukai ke? ke perasan disukai?, lantak... ada aku kesah!!)

Rif dan Afi... bermesra-mesraan secara "CONFIDENT" di ruang tamu!! wah, kalau Jahn melampau sikit kandungannya akan jadi 18 tau... tetapi Jahn masih ingin mengekalkan novela ini sebagai PG13... camtu, kan!! feeling-feeling movie dekat cinema!!

dari feedback yang Jahn terima, Rif pakai kain pelikat (lalalala... kain pelikat, lalalala...)... ada yang kata lelaki skang pakai boxer je... tapi, kan... kain pelikat itu budaya kita, kan... walaupun Jahn jarang-jarang sekali mengenakannya... ahahahaha, sweet apa pakai kain pelikat dengan wife kat tepi...

adegan itu di-extent kepada Rif membetulkan kain pelikatnya, anda faham-faham sendirilah, yer...hehehe...

STOP! jangan fikir yang bukan-bukan!!

Scene Izz sembahyang Subuh itu... mesti korang cam pelik, kan dengan Dinie ni...kejap panggil Izz, Izz, kejap panggil abang... hmm, sebenarnya bukan salah Dinie... Jahn je yang ting tong... sebab terlampau sukakan RBB, samapi terbawak-bawak cara panggilan Dinie kepada Izz sebelum kahwin... hmm, abaikan itu..hehe...

okaylah... malam ni akan update belog lagi... sila tunggu... okeh!!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA