03 February 2011

J0285926 ~ ini bukan angka giliran pmr ye...ini angka giliran lubang kubur!

Assaamualaikum semua,
*sebelum kita teruskan kalau ada nampak ayat-ayat dalam (...) tu, maksudnya...alter ego saya yang bernama Emil sedang berkomunikasi dengan saya dan anda. if you find him offensive, ignore him, okay!

Saya, Jahn Abas terasa terpanggil untuk melakukan kerja amal ini (chewah, kerja amal, kan!) untuk menyebarkan  nasihat serta tauladan yang baik (Jahn!!! too corny!)...okay, fine...

cut to the case, cami jerlah ye..kepada sesiapa yang sudah buat benda ni, alhamdulillah, anda at least sudah menjalankan tanggungjawab anda dengan baik, kalau belum...silalah berbuat demikian.

sila buka directory ini dalam PC anda C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10, then sila cari this gambar...
cari sampai jumpa gambar jahanam ni...
nama fail tersebut ialah  J0285926...then, silalah delete kerana apa...kerana anda boleh nampak di situ apa yang yang telah berada di dalam PC, lappy mahupun apa sahajalah yang Microsoft ni dah letak dalam komputer anda selama ini...
wah...mata biru, kan...takpe budak lagi...
tekejut monkey donkey kong kau kan...
masyaALLAH, OMG...dah lama ke benda ni berada dekat dengan kita? oh tidak, aku rasa berdosa sangat (Jahn, stop it... you ridicule yourself)..hmm, okaylah Emil...dengan itu sekian sahajalah apa yang Jahn nak kongsi... Jahn pun dapat daripada kawan Jahn... Pali namanya...dan google2 tadi pun dah ramai orang yang share benda ni... patutnya kalau dah ramai orang bagitahu kita patutlah delete benda ni kan...gambar ni pun ada dekat google...so, upload dari situ sebab Jahn dah buang dah benda haram ni dari laptop Jahn yang sudah pun bayak virus ni...

actually, pada Jahn lah, gambar ni sebenarnya menunjukkan apa yang mereka (okay, Jahn kita tak tahu siapa mereka disini sebenarnya, okay... so, it's safe to say yang gambar ni adalah Microsoft sahaja yang provide apabila kita install Office dekat laptop)...ye, Emil..thanks! (you're welcome)... buat adalah menabur benih-benih kafirun dalam laptop kita, wah kan...(menabur benih-benih kafirun, what's that?)... ah, sibuklah Emil! apa yang Jahn nak cakap kat sini adalah... gambar ini adalah salah satu agenda musuh-musuh Islam nak sesatkan kita, walaupun seberapa kecil pun caranya.

so, pada Jahn jugak kalau kita dah tau but still buat-buat okay, sedangkan you can see bintang 6 dekat gambar tu... lilin ada 9, yang tengah2 lebih tinggi... then kita simpan lagi, sorry to say la... you are a very ignorant muslim. so, adalah baik untuk anda semua buang sahaja gambar tu daripada directory berkenaan. bukan susah pun...cari then delete...insyaALLAH  takdenya nak rosak PC kau sampai kau kena format balik, kan...(cuba kalau kena format, kau nak tanggung Jahn?). Emil, kau ni tali barut Yahudi gak ke? (Aiii, mulut!) dah tu, diam.

okaylah, sampai disini sahaja celoteh Jahn yang hanya menyampaikan sahaja... terpulang kepada anda semua untuk delete atau tidak gambar yang pada Jahn... buat semak sahaja itu...

di sini Jahn sertakan url bagi yang nak tahu lebih lanjut, ya...

http://ouhstory.blogspot.com/2010/06/umat-islam-diminta-delete-j0285926wmf.html

http://www.facebook.com/pages/SILA-DELETE-SIMBOL-INI-SERTA-MERTA-DALAM-PC-ANDA-J0285926/127587663933104?v=wall

(Emil pun nak ucapkan selamat berbuat demikian, ingat satu perkara... benda yang kecil pun kalau disimpan lama kadang-kadang boleh jadi masalah pada hari kemudian, jadi seelok-eloknya, kita buatlah yang tebaik... fikir-fikirkanlah ye... renung-renungkan, dan selamat beramal!)

antara pak ustaz paling sempoi kat malaysia...
Emil! why are you stealing my sportlight? and kenapa pulak feeling-feeling Prof. Izzi pulak? demyu!....

ps - Jahn dan Emil akhirnya bekelahi hanya disebabkan bergaduh nak tutup entry ni... cam budak-budak, kan?, oh ya...satu perkara lagi...Emil akan selalu ada selepas ini!!! nak tahu macam mana rupanya alter ego Jahn  ini...nantikan kemunculannya...demit!
Post a Comment