X-MEN FIRST CLASS this June, Y'all!!!

Assalamualaikum semua,


Excited, excited, excited ni!!! takleh tahan!!!
muka Jahn ketika excited itu, kan....

Ni pulak muka Emil!!!


Jahn di sini... nak bercerita sikit! (cerita banyak la!!! excited ni!!!), sabarlah Emil aku pun excited ni!
Okaylah here we go!


Kepada semua peminat X-MEN (macam kitorang!!!)...yes, Emil... macam kita!


X-MEN: FIRST CLASS akan keluar this June!


omaigot!
omaigot!
omaigot!
omaigot!
omaigot!
omaigot!
omaigot!
omaigot!

THIS IS GOING TO BE GREAT!!!

Chelsea Canel ni buat kitorang lagi tak sabar tau! korang pun tengoklah jugak ulasan dia!


I don't know 'bout you guys but I am dying to see this, gotdemit!


omaigot!
omaigot!
omaigot!
omaigot!
omaigot!
omaigot!
omaigot!
omaigot!

(Jahn, I think you can stop!), sorry, I was just being excited!


Okay here, the story is like thislah kiranya:-
Before he was Professor X
He was Charles
Before he was Magneto
He was Erik
HOWWWMAIGOTT!!!


cool sialllllll!demit, demit, demit!!!


(Jahn, you're no taking this anywhere!) , ah, sebok kau!


okaylah ceritanya:-


Pada tahun 1963, Charles Xavier menubuhkan sebuah sekolah dan kemudiannya sebuah pasukan, untuk manusia dengan kemampuan super (berkemampuan super? ada super power sudey!). Di antara mereka adalah Erik Lensherr,sahabatnya ... dan pada masa depan menjadi musuh ketatnya.


Tu jer boleh citer skang, nanti korang update sendiri tapi camnilah, tengok cast dia kejap!

  • Jennifer Lawrence as Raven Darkholme / Mystique
  • James McAvoy as Professor Charles Xavier
  • Michael Fassbender as Erik Lehnsherr / Magneto
  • January Jones as Emma Frost
  • Nicholas Hoult as Hank McCoy / Beast
  • Rose Byrne as Dr. Moira MacTaggert
  • Zoë Kravitz as Angel Salvadore
  • Kevin Bacon as Sebastian Shaw
  • Jason Flemyng as Azazel
  • Lucas Till as Alex Summers / Havok
  • Morgan Lily as Young Raven Darkholme / Young Mystique
  • Edi Gathegi as Armando Muñoz / Darwin
  • Oliver Platt as Man in Black
  • Bill Milner as Young Erik Lehnsherr / Magneto
  • Ray Wise as Secretary of State of the United States


so, aku tinggalkan korang dengan ofishiel tereyler dia dulu okay!!! nah, hambek!







Jahn: Tak sabar tunggu bulan 6!
Emil: Aku pun tak sabar, X-MEN weyh!!!
Jahn: Kau dah kenapa ni?
Emil: yelah, kau kata tak sabar tunggu bulan 6, kan... movie ni bulan 6!
Jahn: Aku cakap pasal birthday aku la mangkok! hahahahaha, lain kali kalau nak butt in, bagi application letter dulu! ahhahahhaha!!! bodoh!

Emil berubah menjadi Juggernaut dan rumah pun bergegar! Jahn terkebil-kebil sebelum, "Arrgghhhhhh!!!"

4 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA