AKU TAKDE DUIT LA, WOIIII!!!!





Assalamualaikum semua, 

Omaigot!!! I feel like SCREAMING!!!
Marilyn Monroe : Arghhhh.... apa tu?!!!!
Berok: Arrrghhhh...pisang!!!!
Leonidas: Argggghhhhh...(....)....(....)....(....)....Arghhhhhhh!!!!

I feel really unmotivated right now... Tengok kerja-kerja yang berlambak-lambak ni makin buat aku sakit hati...
Jahn: aku kena gunting kertas-kertas okey!demet!!!

Orang lain dah nak dapat gaji bulan dua dah, okie! Aku punya allowance for January still takde khabar berita... ikut hati aku aku malas je nak datang kerja... malas je nak buat kerja-keja temp (temporary secretary) ni tau tak!!!

ARGHHH!!!

Company ni walupun banyak problem rasanya tak dengar pulak ada financial difficulties. Kenapalah susah sangat nak bagi duit aku, oi?!!!

Semaklah kepala otak aku camni...

Demet, demet, demet!!!

Jahn: aku dah tak tahan da ni, oiii.... cepatlah bagi cheque aku!!!Argh!!!


THE END
2 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA