Lama, kan tak update sundel, I AM NUMBER FOUR

Assalamualaikum semua,

Berjumpa lagi dengan Jahn, jejaka separa kacak ini... wah! (bodoh!)

saja je nak update, sebenarnya takde mood tapi saja je nak update sebenarnya takde mood saja je nak update (kau nak carry on sampai petang esok ke?)...marah, melawak pun takleh...

okaylah, ari ni kan...dok FB la...saja je nak lagha...takde benda nak buat, kan (feeling2 leisure sangat padahal thesis tak bergerak!)...DIAM!!!

okay, sedang dok syioukkk bermungkaran di FB, bump into this binatanglah...

내 가장 친한 친구 ~ syaza 이브라힘
*nae gajang chinhan chingu ~ syazaui ibeulahim
(My best friend ~ syaza Ibrahim)
so, apa yang best sangatnya?

Well yang best is that I AM NUMBER FOUR!!!!!!!!!

I really felt like this, okay...that ray of light really came out, hahahaha!!!
heroic tak? camni tau aku rasa!!!
tapi aku baru sedar, kenapa aku number 4? kenapa, kenapa, kenapa?!!!
erm, tapi aku tak kisah!!! I AM NUMBER FOUR kot!!!!hahaha
but at the end, aku still lagi cam...I AM NUMBER FOUR, seriously?!!!
YEEAAAHHHH, I am!!!
Okaylah let's go to the movie...

Sebenarnya... aku tak tengok lagi...

tapi aku rasa movie ni BEST sebabnya adalah... citer ni ada power-power... aku suka... aku suka... aku suka...

so, aku bagi link jelah ek...korang baca sendiri... sila klik sini...

tapi takde hal,lah... nanti nak tengok dengan Tipah aka Syaza Ibrahim, thanks Tipah again to make me you're number 4!!!

Jahn: kita tengok citer ni berdua ye Tipah nanti?!
Tipah: Okaylah my baby!!!

2 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA