memperkenalkan Emil...

Assalamualaikum semua,

Dalam previous entry Jahn yang bertajuk J0285926 ~ ini bukan angka giliran pmr ye...ini angka giliran lubang kubur!, Jahn ada mention pasal mamat bernama Emil (alter ego Jahn dalam dunia blog ni, kan... feeling2 mengada ada alter ego, kan... macam p.u.k je, kan...kan, kan, kan...), so... Jahn nak kenalkan dia lah dekat sini... kalu tak nak kenal pun just feeling2 excited nak kenal je lah ek! (sila berbuat demikian!)

Ahahahahaha...ikaylah, Jahn nak citer ni... oleh kerana Emil ni, (ye, saya!)...diamlah Emil!...sambung balik, oleh kerana Emil ini, (yes, hoooo!!!), Emil AKU KATA DIAM!!! (okay...marah pulak...). Emosi tak setabil nih, proposal research tak siap lagi...



okay, ni nak ceciter, ceciter pasal Emil sikit, dia ni ada super power (woohoo!!!), he's a shape shifter... macam Mystic dalam X-MEN...metamorphosisly shapeshift, tau! so, basically... dia ni boleh menyerupai sesiapa sahaja... lelaki ke...perempuan ke...bapuk ke...peng ke...anyone...takkisah...tapi biasanya dia akan pilih rupa yang OUTSTANDING sahaja! diulangi OUTSTANDING, okie!!!

so sekarang ni, buat masa ini dan setakat ini... Emil memilih untuk dilihat sebagai lelaki ini...

What do you think? Ahahahahaahahaha...



p/s - I wonder what type of girl should he shapeshift... hmm...
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA