gudluck yah!!!

Assalamualaikum,

kepada adik-adik yang akan mengetahui keputusan peperiksaan esok (kan... adik-adik, keputusan peperiksaan sumer, kau Jahanam sangat Jahn!)... lantak le, fakerrr!!!

okaylah, seperti yang anda semua tahu, esok 17hb Jun 2011 adalah tarikh di mana result exam siswa-siswa dan siswi-siswi Universiti Teknologi Mara (UiTM) akan diumumkan secara rasminya...

di sini, ingin sekali Jahn mengingatkan supaya anda semua, BAWAK BERSABAR!! jangan cuak sangat, relax beb... UiTM akan hantar ke emel, kan. kalau semua orang pakat nak check serentak, memanglah system akan down. so, relax... tak ke mananya result itu... bak kata orang tua, takkan lari gunung di kejar, kan... so, people... one word from Jahn to you all... RELAX...

tetapi Jahn pun macam tak sabar nak tahu... walaupun bukannya ada amik pape paper pun sem lepas sebab praktikal sudah, kan... tetapi Jahn still eager nak tahu sebab this is the final sem as a degree student. walaupun Jahn dah perceive result Jahn akan macam B-HRM sahaja, kah kah kah!!! (let see if you can laugh it when you know your result, Jahn!)... no! I can't take that... but anyway... Jahn pun eager nak tahu result orang lain... mengadakan... kau kepochi sangat!

pun begitu, di kesempatan ini, Jahn nak ucap terima kasih kepada lecturer Jahn yang jadi advisor Jahn selama tempoh praktikal lewat beberapa bulan lepas (kan... macam le beliau membaca belog hina kau ni, Jahn!), Emil.... SCREW ... YOU! Shadappp!!

okay, sambung, selain itu Jahn pun nak minta maaf kepada beliau sebab Jahn kuajaqqq, kan... berperangai budak-budak... dan gotdemet, Jahn was like suka menjawab... hahaha, sorry Puan Nani, it's in my havoc genes!

akhir kata, Jahn nak ucap selamat kepada kawan-kawan Jahn... sempena result yang nak keluar esok...

kepad budak rumah...
atas dari kiri: GC, KORI, KORLATOW, TOTEX, AKI
bawah dari kiri: MTLAN, KABU, JAHN!!!, ROBIN, APAK
dan...
AMAN
Lepas tu nak ucap selamat kepada kawan-kawan kelas pulak...

PALIEY
AISHA
YANIE
HAKAM
DIK DA
ZIELA
CEKTIPAH SYAZA
INA
EMMA
FARAH
SYIKIN
MARIA (decided to change you to Britney...)
VIA BOA
FIDA DIDA
p/s -  kemain superstar, kan!!! hahahaha!!! (kepada yang tidka dinyatakan di sini, Jahn dah pening nak guna gambar siapa, bukan tak ingat!!!
3 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA