sila bertahan dengan entry POYO ini... [SMTOWN LIVE WORLD TOUR in PARIS] Don't Don _ Super Junior

Assalamualaikum semua,

Jahn ehhh, silap... Heechul ingin mengucapkan berbanyak terima kaish kepada fans di Paris hari tu sebab sudi datang menonton kami live in action... wahhh, kami sangat terharu, okeh!!

okaylah, Heechul idiotic queen nak share this vids dengan you guys semua... enjoy yah, a new rendition of Don Don't...


kemain lagi kan... mereka ni semua...hahaha...

p/s - budak umah, bila nak ke Paris ni? since Heechul tak keluar-keluar sampai dah nak habis lagu, Jahn dah siap sedia nak bakar ke laptop ni tetapi nasib baik Heechul keluar... hahaha!!

kori: rasanya cam aku paling banyak nyanyi...

robin: line aku sikit sangat... dah hilang charm ke, demet SM!

tex: hohohooo!!!

gc: line aku pun sikit, suara aku paling sedap kot!

jahn: lantak korang asalkan aku superstar malam ni!! ahahahahahaha!! Super Junior!!!! jerit sekali!!

apak: aku rap ke selama ni, tapi puas hatilah banyak line hahahaha...

mtlan: suara kau paling sedap gc, no, no, no... suara aku okeh! tapi line aku pun seciput je... sial!

kabu: aku pun rap je selama ni... hahaha!!!

korlatow: ah, sial la tak leh koyakkan baju!!!

aki: huuu... aku banyak gak nyanyi, kan... padan muka korg gc, mtlan... korang dah tak glemer, hehehe!!!

aman: ahhhh, sial lah budak umah gi paris tak ajak!!!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA