I... LOVE... GAMBIT!!!

korang mesti ingat yang ni, kan... bukanlah!!!

yang ni okeh!!!

kepada incik gambit pengarah hebat itu... kalau kau yang senyap lagi okay kot, kau tak rasa kau lagi kuat nyalak ke? tak? kau memang ada masalah sebenarnya...

anjing bukan haiwan hidup berkumpulan macam singa yang live in their pride, anjing dok nyalak sorang-sorang (I mean seekor-seekor)... kau gelabah sangat...

banyak lagi artis yang kena lagi teruk dengan blogger, Shahz Jaszle yang buat adegan berapi itu pun dok diam je, menjawab pun sekadar itu je... takde pulak nak meng'anjing-anjing'kan orang...

kau mengarah je nak hangin buat apa? bukan kau yang peluk raba pompuan itu bikin panas hati orang at the first place, kau gelojoh sangat... nampak sangat mentaliti kau yang tak cukup up to the standard of a good artist melainkan seorang budak mentah yang berakal separa kera... sorry bukan kera, anjing... sebab kau nyalak sorang-sorang...

terima kasih kerana membaca salakan, eh salah... ngauman la ok sikit... hmm, tak nak lah, komen aku terhadap kelakuan separa anjing gambit saifullah ini... semoga dia terus menghasilkan drama, filem, dan videoclip yang berkualiti selepas ini... harapnya, jangan putus asa separuh jalan... jadikan teguran para bloggers sebagai satu pengajaran, ya... kitorang bukan marah, kitorang rasa video itu inappropriate sikit je, so... live with it... memang kualiti dia macam penutup tong sampah pun, kan... nak marah buat apa...

p/s - benda patut boleh setel baik-baik kalau mulut tu beradab... kau yang mintak sebenarnya, is this good publicity for the artist involved and the videoclip? rasanya tak... bloggers adalah neo-reporters, pengaruh mereka kuat... kau pulak cari pasal, memang silap besarlah. seriusly, orang bukannya marah kau sebab the inappropriate scenes in the vids tapi sebab mulut kau yang berbau 90% tangki kumbahan, 10% virus e-coli... yes, berbau dan berpenyakit... thanks...
3 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA