KISAH HATI (Menampilkan Remy Ishak) performed by Alyah

Assalamualaikum,

siapa suka Prema Yin's Marilah / Addicted angkat tangan!!!

org suh angkat tangan jelah!! hahaha!!
siapa suka Alyah's KISAH HATI?

YES, I LIKEEEE 1000X!!!
Okay, entry kali ni nak ceciter sket pasal video clip Alyah tersebut... baru ada masa nak tengok, kan... so, buat review sekali...

hmm, lagu tersebut sangat menusuk kalbu... sangat syahdu...

ekspresi dan lakonan Alyah memang superb... walaupun kadang-kadang tu macam ridiculous je hair style dan tarian tak berapa tarian dia, tapi still looks nice lah... dress semua sekali good... very well selected, yang paling mahal adalah...

Bunga kau, tak tahan!!!
bukan main besau lagi bunga kat telinga kau, kan...hahaha!! but nice... siapa je yang mampu buat benda-benda ni semua kalau bukan our own Lady Gaga Malaysia ni...

awal-awal video dah tengok Remy menangis, melimpahkan tangisan jantan beliau itu, kan... so, tengoklah sampai habis... so, I think overall this MV is good, hasil tangan anak Malaysia yang berbakat, boleh dibanggakan dan rasanya tak kalah kalau nak dibandingkan dengan MV Datuk Siti Nurhaliza, kan... MV artis di atas itu? dah lepas kena tinggal jauh ke belakang kot pada Jahn... lame and wannabe sahaja... nak bawak ke pasaran antarabangsa, sekurang-kurangnya kualiti dan dignity yang macam inilah yang kita (rakyat Malaysia perlu bawa). okaylah takyah komenlah MV yang you-know-what-MV tu.


okaylah, kepada yang belum menonton videoclip lagu yang sangat best ini, Jahn ada bagi video kat bawah ni haa... enjoy!!



Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA