Abi Hurairah dan Usopp Wilcha adalah superstar!!

apa kata kalau seluruh arena of stars genting highland buat signature gemalai hand of Usopp Wilcha from Kak Limah???

korang bagitahu aku skang!!!



Assalamualaikum semua,

pertama-tamanya, Jahn nak minta maaf kepada semua kerana lama tak hapdet (cakap macam juta-juta viewers ni, haaa... padahal yang ado!!), Jahn tak connected to the internet selama beberapa hari atas urusan kerja...sangat!!

okay lets back to the topic...

for sure apa yang menjadi perbualan hangat starting from malam tadi sehingga hari ini dan sekarang adalah ABPBH 2010, kan?

adakah pemenang-pemenangnya layak menang? of course they do, sebab korang yang undi... jangan membunyikan tukul pada saat korang sedang menikmati juadah di berbuka puasa di rumah baru yang sudah siap (actually kalau tulis rumah siap pahat berbunyi, lagi senang kot nak faham?)

but anyway, malam semalam is a good show... surely there are mistakes here and there but all and all, i think it is a good showlah... nyanyian of course kita akan suka siti nurhaliza's Bukan Cinta Biasa Nobody remix itu, kan... nice!! is it a new remake? I think ramai yang suka... siti should record that!

apa lagi, oh.... back to the topic, tajuk entry ini... both of these guys from Kak Limah have taken the stage into hillarious hysteric, i must say... why kak limah?

mesti some of korang tertanya kenapa kak limah?

well, for me, i think that what happen in Malaysia these couple of months and especially what had happen through the internet selama tempoh yang sama juga... pihak berita harian takes everything into consideration.

apabila mereka tahu ada something hype that can be utilize to lift up the atmosphere malam semalam, kenapa mereka tidak bawa benda itu ke pentas, kan?

in this case is Usopp Wilcha, dan... tidak akan lengkap Usopp tanpa pak sanggup yang sentiasa sudi menolak wilchanya... Abi Hurairah...

so, I think that was a pretty good move yang telah diambil oleh pihak ABPBH 2010... like seriously!!

Shaheizy Sam may had won last night, and there is nothing to deny that... but I must truly say this... Usopp Wilcha and Abi Hurairah are the true supernova stars of the night!!

okaylah Jahn tinggalkan korang dengan kerenah si usopp ni haa...




p/s  - to Mamat Khalid, this is all your fault!! people are anticipating more nad more about Kak Limah 2 or Usopp, Abi, Hantu pakai toncet in your term...ahahah!!
2 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA