novela the curious case of whatever: recap 3

Assalamulaikum sunshine!!!

sunshine di sini adalah anda semua, ya!!! hehehe!!

apa macam? sihat tak semua pembaca-pembaca belog Jahn ni? harap-harap anda semua sihat-sihat sahajalah... di samping orang tersayang, di samping orang tercinta, kan...

Emil kirim khabar assalamualaikum kepada anda semua... dia tengah siapkan novela ni untuk bahagian ke-8, so... selepas ni Jahn dan Emil terpaksa jadi lebih tegas supaya tidak menge-post novela ini lebih daripada dua entry seminggu... korang faham, kan... alhamdulillah... pandai belaka-belakanya, kan... hehehe...okaylah, mari kita recap apa yang sudah terjadi pada episod (wahhhh, episod, kan!! cam sinetron pulak!!) yang lepas...

seperti yang anda semua tahu sekarang ini, Jahn sudah memasukkan characters yang Jahn buat sendiri untuk complement the story-telling...

Rex, Suri dan Hafriz... ketiga-tiga mereka adalah daripada COOL! Jahn... hehehe, saja je buat crossover over, kan... sorrylah semua, Jahn memang mengada-ngada... hahahaha!!

but anyway... Jahn yakin anda semua pasti tertanya-tanya...

apakah relationship antara Rex dan Izz (korang tahukan Jahn paling suka dengan Izz...hehehe!)?

apakah yang akan terjadi kepada Jad... kepada peminat-peminat Jad... Jahn mintak maaf awal-awal sebab Jahn berlaku kejam dengan Jad... Jahn pun sedih Jad kena seteruk tu... seteruk tu? seteruk mana? haaa... tunggu, ya!

Amie Najla... pun sama... Jahn minta maaf dengan  peminat beliau!! Mianhaeyo!!!

Sid yang baru saja mengetahui ada yang tidak elok berlaku kepada Ari... baru je mereka selesai dengan masalah yang ditimbulkan oleh Angel dan Fazil, kan... masalah lagi!! tetapi itulah "Tuhan menduga takkan berhenti... sama ada kita boleh atau tidak sahaja faham maksud tersirat setiap dugaan itu sahaja"... haa... camtulah...hehe

dan... siapakah this Raphael guy ni, ya... orang jahat... yes... dia memang sangat jahat!!!

p/s - seperti biasa, malam ini Jahn akan post bahagian ke-5 The Curious Case of Whatever! whateverlah, yer!!!
2 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA