menunggu pengakhiran untuk tiba

Waiting for the end to come
Wishing I had strenght to stand...



errr...nuff said (well, bila kita stop using these words? nuff said)...


sekadar meminjam bait-bait lirik daripada lagu Waiting for the End, Linkin Park... Jahn sebenarnya menunggu tarikh akhir praktikal training Jahn ini, iaitu esok!!


memang tak sabar nak habis, sebab... bekerja is tensioning... working is very hard lebih-lebih lagi pada seseorang yang baru dengan segala dogma ini, dalam kes sekarang... Jahn...


tetapi Jahn learns a lot of things here... walaupun tidak banyak on the technical part, Jahn observes banyak tentang hubungan sesama manusia... (kan.. bukan hubungan seks, yer)


macam mana kita pandang orang lain dan macam mana orang lain pandang kita... "pandang" di sini bukannya bermaksud melihat dengan mata semata-mata, ye... ianya menyeluruh, macam mana kita rasa, fikir tentang orang lain... macam itulah lebih kurang...


Jahn juga sedar kalau kita tak suka seseorang, kita boleh buat banyak benda, Jahn is not sure whether it's a good thing to do or not but... seriously, everyone have that mean, terrible trait within the core of their DNA, actually... don't believe me? hmm, try doing something bad to other and do a research later on, yah!!


hmm, sebenarnya... Jahn tengah pening ni... better stop daripada lebih banyak melalut kejap lagi, kan... korang jugak yang mencerca memaki Jahn lepas ni, kan... duh!!


anyway... Assalamualaikum semua... have a good day...
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA