Kangin oppa is soooo COOL!

Assalamualaikum semua,

Kangin in the Army...
hai, entry ini khas buat peminat-peminat dan mereka yang rindukan Kangin oppa... 

korang jangan risau..he's doing well... walaupun botak sedikit...he's still look good, kan... I know korang suka...





gambar ini adalah ihsan korean army, okeh... betapa mereka prihatin dengan perasaan para peminat this Raccoon, kan...

p/s - tunggu-tunggu jugak bilalah si tua Heechul dan Leeteuk nak enroll dalam army, kan...

Heechul: tulah kau Kangin, sapa suruh tak behave..dah kena masuk army cepat-cepatkan...
Kangin: aku enlistedlah TAT!!, kau tu yang tua ganyut still tak nak masuk army kenapanya?!!
Kangin: I get u now.. jom masuk army skang jugak...kejap senyum camera jap!!
Leeteuk: weh, malu weh... jangan peluk kat sini!!
Emil: Kau bukan suka Siwon ke?
Jahn: taklah... aku suka Sooyoung...
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA