BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Assalamualaikum semua,

ini adalah entry nak join segmen Bro Ben... setelah beberapa lama...kan...

nak, join? click sini...

tak tahu lagi Bro Ben nak buat segmen apa tapi tarikh tutup is ahad ini... alah korang tengok jelah dekat belog beliau... da bagi link, kan... tak reti? nak ken ajar lagi? marah, kan....sorry... bergurau...marah...

so, tunggu apa lagi korang? pegi cekidaut belog bro Ben dan menag..eh..dia kat atakde hadiah..ini segmen ikhlas nak berkenal-kenalan lagi...

peace!!

Comments

EJA said…
salam jom follow dan komen gegar di blog eja

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html
akutetapaku.com said…
gegar...gegar..gegar!!!!!

singgah2 d sini ek http://akutetapaku85.blogspot.com/
Rusydan Ashaari said…
singgah sini dari blog ben ashaari..
keep update ur blog k !!
salam kenal
cik riffa :) said…
singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
golgi apparatus buat hal ke?

top post;

Anwar hadi :)

nafsu tak terkawal

terbaik untukku
Nana said…
salam gegar cni. kump 2 no 4 :)
Fauzie Jasmani said…
Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!
cinda said…
hi hansome...singgah dr belog abg ben...meh follow akak puloks

ceriteracinda.blogspot.com
Raihanah Hanis said…
singgah & Follow blog u ..follow me back k :)
Anonymous said…
terjah dri segmen bro ben . kump 1 num 51 . salam kenal ,. jmput singgah blog ^^
nadiemsharmz said…
salam....mai gegaq cni....saya grup 2-no 94....lalallala

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html
kebabbommmm! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha.. salam singgah. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html
Arol Mubin said…
Salam perkenalan daripada Arol Mubin. :) Jom jenguk blog Arol nak? [BLOG AROL MUBIN]
Lulu caldina said…
Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee
fienaz said…
jalan jauh-jauh, akhirnyer berenti kat R&R sini...(^_^)

salam perkenalan dari blog 2...
IrfanzBlog said…
menggegar di sini dr kump. 2
LUNA LANUN said…
i'm ur 96th follower... follow dari SEGMEN BEN ASHAARI GEGAR LAGI... :)
fRaMe+LenSeS said…
Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Mai melawat Si Busuk
nananaDya said…
gegar sini dari group 1..........=)
Cik Misi said…
Salam gegar dari segmen Ben Ashaari..
jom jengguk bLog CikMisi sambil tu join la churpchurp & says.my
Ly_Tulip said…
SALAM GEGARAN: Satu Hari !00 Blogs... Semalam kumpulan 1 telah berjaya ku tawan... Rini giliran kumpulan 2 plak merasa salam gegaran dari sy.... Feel free to visit me k???

*Peace* :)
cik Ida said…
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
ida dari kumpulan 1 (no.61), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..
jum kita gegar round 2 lak nak?

salam kenal :)

Popular posts from this blog

KEBAIKKAN COMPLEX CARBS

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !