novela the curious case of whatever: recap 1

Assalamualaikum semua...

sebelum Jahn siarkan bahagian kedua novela the curious case of whatever... kita main teka-teki dulu...



Jimmy, Rif dan Afi 
apakah yang telah dilakukan oleh Afi? kenapa dia keluar rumah tanpa izin Rif, tidakkah dia tahu dosa besar isteri menderhaka? masyaALLAH!!

Adni dan Izz 
Izz lelaki hebat, Adni pula? hmmm, I wonder what she's up to...

Jad dan Amie 
adakah sesuatu yang serius berlaku kepada Amie? bagaimana Jad menanganinya?

Fik dan Alia 
hmm, kak Dhiya...I'm bringing a wholly new tougher, more bolder Fik..boleh, kan?...hehe... apakah yang berlaku sebenarnya, siapakah yang menyerang dan mengugut Fik? bagaimana dengan keselamatan Alia dan Sarah?

Sid dan Ari 
Incubus... lebih direct dari Angel... kalau Angel seorang yang kononnya melakukan "kebaikkan" sejagat, Incubus pula adalah:-
  1. An evil spirit supposed to descend upon and have sexual intercourse with women as they sleep. 
  2. A nightmare. 
  3. An oppressive or nightmarish burden.
(maksud dari answers.com)
ada sesuatu yang bakal berlaku terhadap Ari! apakah? adakah? oh tidak!!

haaa...cuba korang teka apa yang bakal berlaku!!

kepada yang masih belum berkesempatan membaca bahagian pertamanya, sila klik link di bawah

novela the curious case of whatever 1

okaylah...selamat membaca...Jahn akan upload petang Ahad ini, ya... adios amogos!!

p/s - ringan-ringankan jemari runcing anda mengomen ya, thanks!! terima kasih kerana menyokong!!
1 comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA