sex sex sex...

Assalamualaikum semua,

tadi,kan... Jahn pergilah makan dekat blue roof, kan... nama blue roof, kan... padahalnya... adalah... gerai makan tepi jalan... atapnya biru... wahahaha...

sudahlah... nak ceciter ni...

tadi dalam perjalanan kaki ke sana, jalanlah dengan noona (akak) yang keje dekat sini ni... dia mengandung dah masuk 8 bulan... wahh, by this time bila-bila masa pun dia akan deliver, kan (bukan pizza delivery, korang jangan kuaajaqqq!!)...

borak-boraklah, kan... katanya dah scan baby boy beyonce feat. sean paul, kan... (mengadakan bergurau tak lawak pun...).. ahahah, sorry, Jahn was stupidly excited katanya...

baby boy, hmm baguslah tu... Jahn harap dia akan lahir, membesar dengan baik sekali menjadi lelaki yang berguna kepada nusa, bangsa dan negara serta ibu bapa, kan... amin!!

that's not why i'm writing this actually... sebenarnya, Jahn ada benda tak best sepanjang conversation itu...

hoouuuwwwhhhhmaiiigooottt!!! apakah?!!

ntah, Jahn asyik terfikirkan the p-word dan the v-word dan some scenes yang like... aaaahhh, yeahh, baby... korang faham, kan?

bukan apa korang... Jahn pelik jugaklah sebab boleh fikir yang bukan-bukan, kan... padahalnya... aduh, Jahn malas nak citer...

tapikan, korang... is it taboo to think about this kind of things and to share... memanglah Jahn tak maksudkan untuk share sebijik seketul adegan panas berpeluh pukul 12 malam, kan... Jahn was just seeing things differently here...

okay, berborak dengan noona itu tadi... Jahn dapat simpulkan sesuatu... menjadi wanita mengandung sebenarnya susah... seksa Jahn tengok beliau menanggung perut yang memboyot itu... tapi never once Jahn rasa yang dia terpaksa... dalam borak-borak itu Jahn dapat rasa the emotion yang noona itu rasa...

she's enduring such great burden with smiles... you get what i mean?


tell me something, pada mereka yang sudah layak, halal untuk merasakan seks, purpose anda melakukan hubungan tersebut adalah... cinta, zuriat, nafsu, tanggungjawab? semuanya bercampur aduk, kan...

but in the end, orang perempuan still continue dengan mengandung, melahirkan dan selepas itu berkongsi dengan suami mereka kehidupan baru bersama the precious magic they made together...

Jahn rasa benda itu sesuatu yang sangat indah... terus lupa yang awalnya tadi kita bercerita tentang seks...

it's not like it's a big deal sangat tapi... entah, Jahn just rasa sex is a very beautiful thing...


p/s -  this is not a horny sorang-sorang kinda post, okay...
4 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA