dah kering idea nak tulis entry

Assalamualaikum semua,

Jahn dekat sini membebel seorang diri... depan lappy office yang lembab lagi menyakitkan hati...

takde hal nak buat sebenarnya, hari ni barulah nampak manager baru, kan... suppose Jahn kena assist dia... tapi... Aku Stacy.. aaaooouuuwwwwhhhh!!!, kan... bukan!! suppose, tapi.... ada aku kesah... aku lagi seminggu dua je ni haa... kau buatlah kerja kau sendiri oii... supervisa Jahn pun pakat-pakat nak kenakan dia, kan... hebat, kan... ada aku kesah lagi...



hmm, korang... sorry eh, sebab membebel mengarut camni... jangan pulak korang tutup lappy atau PC mengatakan protes yang Jahn ni gila, Jahn cuma tension sahaja... sepatutnya dah nak habis ni Jahn bergumbira sahajalah, kan tapi Jahn baru sedaqqq... Jahn kena bentangkan thesis yang tak bergerak-gerak ni... camner? ada sesiapa yang mampu buatkan untuk Jahn, Jahn bayarlah... RM 3, nak?

Hmm, lately Jahn tak bukak lappy Jahn sebab lappy tersebut rosak... bateri prob... time-time camni, kan... tapi apa-apa pun Jahn COOL!kan sahajalah, benda nak jadi, maka jadilah... kadang-kadang kena keep it COOL! sebab seburuk seteruk sehampeh seJahanam mana pun musibah yang berlaku itu, itu semua apa yang ALLAH nak benda itu berlaku... wah, kalaulah Jahn boleh maintain berperasaan begini dalam lebih banyak arena... senanglah hidup Jahn walaupun ada je benda-benda tak best jadi, Jahn slalu hepi... (omaigod, Jahn mean Jahn akan sentiasa gembira dan redha sahaja)...

hari ni tak blogwalk sangat pun... sebab takde mood... selain pening2 kari kepala ikan, kan... feeling2 sakit dan gering sangat padahal kau mengantuk jer, kan...

okaylah kalau dibiarkan menjadi-jadi bebelan Jahn ni, so, eloklah beransur dulu...

Assalamualaikum semua, salam sejahtera...
2 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA