JAUH KAU PERGI ~ Afiqah Najwa dan Haiyan Rifqi

Assalamualaikum semua,

Jahn rasa sangat gembira tadi ber-IM dan berbalas comment di FB... dekat page Kak Dhiya Zafira... hmm, tak sangka ada juga yang suka dengan buah tangan Jahn "The Curious Case of Whatever" tu (tajuk tak bleh blah, kan!) hahahaha... Jahn sangat happy...

oleh itu, Jahn bukan sahaja menulis... tetapi Jahn ada benda lain yang buat... petang tadi...Jahn melukis sedikit, kan... lama tak lukis... so, Jahn rajin-rajinkan tangan ni melukis sikit, takut dah keras jemari runcing Jahn ni...

so, hasilnya... nak kata lawa, orang maybe kata hampeh, tapi.... ADA AKU KESAH!!!, Jahn sukakannya, gandakannya!!! ahahaha... taklah...

so, kepada semua... inilah hasilnya,

Afiqah Najwa dan Haiyan Rifqi
dari novel Jauh Kau Pergi

kalau anda belum membaca novel ini, sila dapatkan yang original (heheh!!) means belilah sendiri...hehehe...


p/s - sorry kalau tak lawa... :-)
4 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA