Jahn lapar sampai mengarut... ikan pekasam? singgah ke blog encik yusri wahab..

Assalamualaikum semua,



Buat pertama kalinya dalam sejarah hidup Jahn berkerjaya sebagai Intern di Malaysian Mosaics Berhad ini, Jahn tapau dan makan dekat ofis... nak tunjuk dekat siapa, yer... bukannya ada orang yang akan notice Jahn punya komitmen dengan kerja pun sebab Jahn memang tak komited di sini, hahahaha!! so, motip makan dekat ofis? takde...[sambil kepala tertunduk laju-laju]

Urmmm, apalah bosan sangat kehidupan Jahn ni ek? kenapalah takde benda yang interesting jadi dekat life Jahn ek? hmm, apa yang Jahn nak pun Jahn tak sure sebenarnya...

hmm, motip entry ini? Jahn pun tak sure sebenarnya, Jahn main tulis-tulis, taip-taip jer... macam tak ada apa-apa sebab, bukan macam... memang takde sebab pun kenapa entry ni perlu ditulis pun...

nampak sangat Jahn ni dah bosan sangat, kan...

sebelum buat korang lagi men-sampah kat Jahn, better stop...

Jahn tinggalkan korang dengan sebuah (hahaha, sebuah!) link dari encik yusri untuk tatapan korang... kepada sesiapa yang suka makan ikan pekasam (mak aih, sedapnya!) anda pasti sukakannya... cara buat ikan pekasam, selamat mencuba!!
2 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA