RE: sebelum tidur, masih ingin terus berbelog sebab Jahn sayang semua! atau "you do not jelah plastic cam sejeri him, stupid!" korang pilih!!!

I'm COOL! (Scar): sebelum tidur, masih ingin terus berbelog sebab Jahn sayang semua!

Assalamualaikum semua,







[Sorry tajuk entry kali ini panjang dan mengelirukan sangat-sangat!]


Jahn rasa sangat lawak secara tiba-tiba selepas menekan butang 'Translate' dekat google chrome n, kan... post Jahn yang sebelum ini yang bertajuk sebelum tidur, masih ingin terus berbelog sebab Jahn sayang semua! tu, kan... jadi macam ni... silalah tatap!

Assalamualaikum all,


Jahn: 난 모두 사랑 ...
Emil: gile noticed this hell!
Jahn Jahn sense of the world are now focused on the world to blog ... Jahn did not know why but the heart Jahn really like to keep writing ... ( yeah2, although craps! ) is true soul Jahn is the laptop, keyboard, and blogspot!

Thanks to all the Jahn blog view today, although no such comment, thank you for the luv! Jahn appreciate it so much!

As a reward, gift Jahn (w ah, gift ... ) Minho of SHINee kat pic you'll earn please look it up freely okeh!

Jahn: sialla ... sgt original hensem you?!
Emil: Jar latu ...
Emil: You taste the Jahn ... if I shape-shift so he is so, how many awek I can?
Jahn: nasty shit you!
Jahn: korang kat pompuan NGN must menyirap back then, right ... Because she was so close that a nurse ngan korang ni oppa ..
Emil: eh, I mashed kang!
Jahn: would an additional 5 million fans he will find you, Emil!
Jahn: Kenapalah he is so cute so haaa!
Emil: Oh come, you do not jelah plastic cam sejeri him, stupid!
Jahn: harammmmm ...
Jahn: Sorry, Onew, Jonghyun, Key, Taemin ... korang not supersetarrrrr we were looking for!
Emil: hahahahahahahaah ...

Sincerely from,
Jahn and Emil!





Jahn: I'm like... hahhhh?!!!
Emil: and I'm like.... haaahh, hahahahahahaha!!!
Jahn: gila, kan google translate... translate macam haram pun still berusaha sebaik mungkin ni, haaa... nak translate sangat! lagi pening adalah!
Emilyou do not jelah plastic cam sejeri him, stupid! hahahahahahaha!!!
Jahn: I got a new curse for you... nasty shit you!
Emilnasty shit you!??? Ahahahahahahahaha!!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA