pemberitahuan lagi

Assalamualaikum semua,












Jahn dekat sini... nak bagitahu yang Jahn cam mengada, kan nak buat a new blog (blog ni pun tak terjaga, ada hati nak buat blog baru) shadap Emil!!!


blog tersebut akan dikelolakan (wah, dikelolakan!) dalam bahasa Inggeris sepenuhnya... sebab nak mengasah penulisan dalam bahsa kafirun itu, kan.... taklah, nak jadi lebih international, katanya...


so do visit
yes, click on the image!
kalau ada masa, okay!

Comments

Popular posts from this blog

KEBAIKKAN COMPLEX CARBS

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !