khas buat my incik hakam a.k.a Daniel Radcliffe feeling-feeling sial, kan!!

Assalamualaikum semua,

Pagi tadi, kan tiba-tiba kawan Jahn, si Daniel Radcliffe tu gmail chat dengan Jahn, suruh Jahn make a blog entry... apa masalah beliau suruh Jahn buat satu blog entry pulak, kan... kau nak blog, blog lah sendiri, itu feeling-feeling malas sebenarnya.. tapi Jahn terailah tengok apa yang dia suruh Jahn blogkan...
apparently, dia bagi these pictures...









Jahn pun macam... motip?? apa semua ni, kan... Jahn macam malaslah at first sebab takde idea... lepas tu baru Jahn feeling-feeling bijak pandai pulak, kan... selalu macam ni... ahahaha.. so Jahn berjaya menyelesaikan misteri tersebut...

meh sini, detektif shinichi kudou nak ceciter-ceciter!!

benda ini mengarut... tidak ada signboard yang boleh membawa kita ke kedua-dua tempat ini melainkan amal kerjaan kita, yer... kau nak dengar aku jadi ustaz? 

motip? sperm bank? kau nak, mintak... jangan buat macam ni... mukau berwajah binatang sangat ke kalau kau bagi org taknak, haa?
wah comel budak ini... cupid... kepada yang Islam tu... jodoh pertemuan di tangan Tuhan, Allah yang  Maha Esa... bukan pada panahan asmara terlarang budak ini... stop celebrating Valentine's Day!!

kelmarin was earth hour, apa sumbangan anda? tutup lampu sejam dah cukup? tidak, kan... korang sepatutnya kurangkan penggunaan electric, maksudnya kurangkan bukak aircond, off lappy tu kalau tak guna, off lampu kalau nak tido... off aircond kalau kau boleh tahan sikit neraka dunia ni... kurangkan online? TIDAK SAMA SEKALI!! Sorry mother earth, I really can't do that!! I', so sorry!!

keseluruahan entry ini adalah bertaraf? stokin, kan... seperti stokin budak yang sering kali dikenakan Daniel Radcliffe, kawan Jahn ini...

Emil: kau still bosan and takde idea, kan... ko nak jaga hati si Daniel Radcliffe ni je, kan?
Jahn: eh, manade!!
1 comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA