HOT CHICKEN dan pertarungan sengit hangit lagi hancing!~ tandanya kena tipu!!

Assalamualaikum semua, 






bila disentuh akan berbunyi, ' shiiiiiiii....' dengan asap tipis bak kemenyan diperak limau begitulah hotnya 2 orang gadis ini!!


hot ke? hot itu definisi masing-masing, okay.. ada orang kata Hanis Zalikha itu lawa ada yang kata biasa-biasa sahaja (nescaya kau buta hati dan membawakan kepada butalah kejap lagi tersimbah asid! AWAS!!berani-beraninya kata HZ tak lawa, biadap, wah gitu!! marah, kan..), ada yang kata ada yang kata Ben Ashaari itu gemuk, aku tengo dia taf je.. memang mata korang ada masalah, kan..


invasion kejap oleh Emil...
Emil: Jahn, motif kau letak 2 blogger paling (antara paling) established dekat ni adalah?
Jahn: saje... nak cari publisiti murah katanya..
Emil: kau kata HZ murah!! kuaajaqqq!!
[dush desyummm dush dush desyum parapampam bommm!! ~ ini adalah bunyi pergaduhan, yer]
Emil menggunakan sepenuhnya kuasa shapeshift dia dan menyerang Jahn bertubi-tubi tetapi malangnya tidak kena!!
sekali lagi Emil menggunakan kuasa boleh berubah menjadi sesiapa sahaja dan menyerang Jahn dengan hinanya... tapi Jahn tahan!! siapa bakal menang? nantikan di hujung rancangan!!


okay, berbalik kepada tajuk asal.. aku nak kenalkan korang dengan 2 blogger baru (baru aku tahu ada belog)


silalah ke belog mereka kalau ada kesempatan!!


blog best friend Jahn ~ blogku BUKAN blog mu, Nor Alyda Aslinda


jenguk-jenguk tahu belog mereka!!


okaylah.. kesudahan kepada pertarungan hangit Jahn dan Emil adalah..


mula-mula Jahn fire Emil camni...
sejurus selepas B-HRM itu cam goyah dan menggelabah, kan.. Jahn rembat dia camni tu yang bunyi desyum desyum tu...
then, Jahn bakar dia hidup hidup, makin lunyailah Emil tu..
tumbuk some more, hell yeah!!
bagi sedas camni untuk kasi dia tak mampu bangun!! 
wait, Jahn not finish!! amik kau!!hahaha!!


akhirnya B-HRM itu terlentang separuh mati, dah menang berlagak la sket!! hahaha!!



THE END

Emil: kau nak betul ke, Jahn?
Jahn: tanak... kau gurau jer...heee...
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA