music industry kita suck?

Assalamualaikum semua, korang rasa industry musik kita ni teruk ke?

dengan kebanjiran program realiti contohnya Mentor 5, Akademi Fantasia 9, Bintang RTM (kan...), My Starz LG, benda-benda lagilah... aku tak rasa music industry kita sucks... aku rasa ianya WONDERFUL seperti Wonder Pets!!

tetapi kenapa ekk.. macam susah sangat nak tengok new video clips even lagu kau sedap? (kau disini adalah para penyanyilah)...

nampak macam concern, kan? tapi sebenarnya tak kisah pun... lantaklah ada ke tak, kan sebab aku lagi banyak dengar KPOP skang ni...

hmm, sebab apa sebab mereka bersungguh-sungguh nak hiburkan para peminat... bukan nak cakap kita tak bersungguh tapi kalau nak keluar new MV pun mereka buat teaser..

contohnya.. lagu yang menjadi kegemaran aku buat masa sekarang ini... dari DBSK/ TVXQ... Before You Go.. ada teaser jugak..ahahaha... kalau nak diikutkan banyak lagi teaser2 untuk lagu lain...

style kan?


pastu movie version, kan...

then, the MV version, kan...

after that ada lagi... the dance version pulak.. tapi dengar citer versi ini dibikin sebab ada a little lyric modification kot.. entah... I don't really care... haha..

anyway... do i look rather obses dengan mereka ini? hmm.. i wonder... i just love this song...
2 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA