Temubual Jahn dan Emil dengan pemenang-pemenang "The Shonen Jump 7th Naruto Character Poll"

Assalamualaikum semua,




Jahn dan Emil terbang terus ke Jepun dan nampak ombak tsunami besar giler melanda Tokyo, kali ni 100 meter (wahhhh. tak gurau jer!!!) untuk menemu bual watak2 Naruto Shipudden yang menang The Shonen Jump 7th Naruto Character Poll... rupanya mereka ni orang kita jugak...  malas cakap banyak resultnya adalah...


Naruto: Wahahahau, cek menang Sasuke oiii, hang?
Sasuke: bremokkkk, tok munggggg, belagok watpeeee?!!!
Kakashi: Ateh, awok dapat nombo tige, glemer juge awok.. ye...
Gaara: waaa.... kamek menang nombor 4!!! I am Number Four!!!
Itachi: Guane kaloh ngn adik ni, malulah...
Deidara: Lahabau! nombor 6?!!!
Minato: Naruto, jangan nak belagak sangat aih... malu orang kedah ja... low profil sikit naaa...
Sasori: I orang KL... I takde slang... tapi thanx sebab vote I!
Shikamaru: Den dapek nombor 9 ajo? humangaih!!! tak glemor ko den ni?
Hinata: I pun orang KL gak... tapi I nak feeling2 Kedah la... Naruto, mai lah kuaqq jalan2 ngn cek minggu depan... tengok muvie naaa...
Iruka: saya ingat saya ndak glemer bah...glamer jugak ya...
Sakura: なぜ我々は失うのですか?[why do we lose?]
Sai: 我々はマレーシア人ではない[we're not Malaysians]
Sakura: ?[what?]

Sai: 非常にばかげて、右か?[ridiculous, isn't it?]



Jahn: bagaimana rasanya menang, en. Naruto?
Naruto: cek dah jangka dah cek akan menang, cek kan hero... 




Emil: boleh komen dengan kemenangan kali ini, en. Sasuke?
Sasuke: bremmoookkkkk!!! tokkk mung, peye menang, perli aku ke?!!
Emil: ??~ kene marah?




Jahn: en. Kakashi, nombor tiga kali ni?
Kakashi: itulah, awok pun tak sangka... awok glemer...
Jahn: suka citer Kak Limah ke?
Kakashi: dah awok asal situ... orang kampung pisang sume ninja... bukan penari kebudayaan aje...




Gaara: kitak reporterkah?
Emil: kita? bukan saya reporter awak, pemenang?
Gaara: kitak nak interiewkah?
Emil: no!!! saya yang nak interiew awak...
Gaara: yalah, kitak interiewlah!!!
Emil: Haaaah?!! nah, amiklah mic ni... pergilah interview sape2 kau nak!!




Jahn: en. Itachi, bagaimana dengan kemenangan kali ini?
Itachi: no komeng, dok excited pung...




Emil: Deidara, sila komen kemenangan awak!
Deidara: Lahanatlah Itachi atas aku, sila lah, dah mati tu buatlah cara dah mati!
Emil: Deidara, awak pun dah mati, kan?




Jahn: en. Minato, wah... walaupun tak banyak keluar muka awak dalam manga ni, awak glemer juga, kan...
Minato: tak glemer aih, biasa jaa... 




Sasori: jangan risau, saya orang KL... we can speak in English if you like...
Emil: oh, ok..my bahasa is not that good after all, beside, I sound stupid when I speak in Malay...
Sasori: aahhh, please... same goes to me...ahahahahaa...




Jahn: sila komen, en. Shikamaru.
Shikamaru: malehhh...




Hinata: Hi, handsome...
Emil: hai... cik Hinata, camner menang nombor 10?
Hinata: hahaha, menang? okaylah, at least, I babes yang paling HOT, kan dlam Naruto kali ni... you free malam ni? You wangilah...
Emil: dalam manga cik Hinata cam sopan jer... tak tahu pulak camni real life...
Hinata: alah, berlakon... I pun macam Fasha Sandah what...
Naruto: ehh, hai Hinata!!!
Hinata: no!!! Naruto-kun.... we're just talking!!!




Jahn: hello, en. Iruka...sila komen en. Iruka!
Iruka: ya, saya tak sangka bah... masih ramai yang suka sama saya bah...
Jahn: ahahahaha...ya bah...
Iruka: kenapa bah?
Jahn: kau berubah...
Iruka: kenapa bah...
Jahn: ahaha...nyanyi...




Emil: hi, Sakura, Sai... what it feels like to be here?
Sakura: I... say... English... no... 
Sai: she didn't speak English.
Jahn: okay, we interview you instead mr. Sai, how was it like being here?
Sai: I'm new... so its a bless even I get on the bottom but there're hundreds of Naruto characters... so, I think its a good start for me...
Emil: can you ask Sakura the same question?
Sai: sure, Sakura-chan, 普及していないどのようあなたの気持ちですか?[being not popular, how does it makes you feel?] hehehe...
Sakura迷子になる![get lost!](sambil menumbuk lantai, pecah! gempa bumi, okeh!)



For reference di bawah adalah kedudukan poll sebelum ini pada tahun 2006:
1. Sasuke Uchiha – 3,242 votes
2. Kakashi Hatake – 2,916 votes
3. Deidara – 2,555 votes
4. Naruto Uzumaki – 2,283 votes
5. Iruka Umino – 2,232 votes
6. Sasori – 1,949 votes
7. Gaara – 1,934 votes
8. Neji Hyūga – 1,785 votes
9. Minato Namikaze – 1,458 votes
10. Shikamaru Nara – 1,409 votes
11. Itachi Uchiha – 1,369 votes
12. Sakura Haruno – 1,359 votes



Jahn: kita jadi reporter, kan...? hahahau!!!
Emil: nampak sangat kau gile!! verangan sangat!
Jahn: tapi, kan... kau puas hati tak dengan benda ni?
Emil: not really, I think Jiraiya should be here... Rock Lee as well...
Jahn: yeah, aku pun rasa Yamato patut ada...
Emil: but this is a poll, means orang yang vote!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA