pemberitahuan lagi lah

Assalamualaikum semua,
[apa-apa, pun iklan nuffnang dulu ye, sila klik, sumber pendapatan Jahn yang masih belajar lagi ni, tau. silahlah beramal sambil berbelog, yer! thanx, you're the best!!]



okay, kita bleh start sekarang... Jahn baru dapat idea, hahahaha, padahal idea orang lain, kan... Jahn tiru, hahahaha lagi sekali...
gelak guling-guling, berlakon, kan... tak lawak pun berlakon kelakar, kan... J, kan korang...hahaha!!
okaylah, ini dalah pemberitahuan yang entah keberapa kali (tu, haah, macma banyak kali sangat, kan!) shadap Emil!!

okay, selalu B-HRM Emil tu mengacau Jahn bercakap, kan... naik fedap je Jahn, tapi nak buat camne... partner for life...
Jahn: inilah kerja kami hari-hari... tak jemu-jemu...
Emil: yang kena tumbuk tu... Jahn!
okaylah, setereit tu de poin jelah... Jahn nak buat camni dekat most of Jahn punya entry pasni... Jahn akan linkkan kepada blog entry bloggers yang pada Jahn blogposts itu worth untuk dicekidaut, okeh... dan Jahn labelkan sebagai 'penjelajahan belog', wah ala-ala adventure, kan...(bodoh!)

contohnya camni... konon-konon dah abis entry lah ni, kan...(berlakon jap)
3, 2, 1... action!!

...
...
okaylah, itu sahaja yang Jahn nak cakap, cakap banyak pun buat orang menyampah je, kan... Jahn tinggalkan anda dengan lagu dendangan...opss salah, Jahn tinggalkan anda dengan entry dari Anies Anessa.. entry bertajuk TIPS ELAKKAN ANDA PENGSAN SEMASA KULIAH, sangat-sangatlah kepada pelajar-pelajar IPT yang dewasa ini semakin menjadi-jadi menunjukkan ketidaksukaan mereka dengan lecturer dengan cara memengsankan diri atau mengkomakan diri kalau tidak membunuh diri, yer... harap anda dapat input yang berguna daripada entry Anies ni, yer!

Bye bye!

THE END


haaa... camtulah dia...okeh tapi entry daripada Anies Anessa ni betul-betullah!

THE END

B-HRM = binatang haram
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA