pertunangan ala hindustan, wah gitu!!!

Assalamualaikum semua,





Jahn dekat sini...

Jahn nak cakap sikit ni... ini will be the one and only entry for the day (hahahaha, cam korang kisah, kan...) but it is... hari ni Jahn kena kemaskan stor... so, takde msa nak unpdate entry...

Tapi buat mas aini, silalah view this entry and kalau boleh berilah pendapat, okaeh!

Hari kawan Jahn nak balik umah dia, jauh... kat Kuantan... sebab esok dia bertunanag... hahaha, yeyeje, kan... takde lah Jahn tak sure dia buat apa lagi nak balik tu, tapinya, dia ada kata yang family a guy nak datang umah jalan-jalan sebab mereka ni waktu kecil-kecil dulu rapat, I mean the family dan mereka cam dah ikatlah anak-anak mereka ni... (hindustan sangat, kan...)


kajol: aaaaa'aaaaa'aaaaa'aaaa, tal le tal!!!
(binatang sangat karutan, kan?) lantaklah, apa-apa pun Jahn nak tanya ni, elok ke buat ikatan masa kecil camtu, eh? I mean, pagi tadi ada cakap ngan kawan Jahn, Awe Korie... dia kata susah tunang kecik-kecik ni... dah besar nanti maybe dah ada aweks or balaks baru, kan... pilihan keluarga itu, camner?


Emil: kau ada tunang camtu ke Jahn?

Jahn: cerita pasal tunang, kahwin ni freaks me up, jangan cerita lagi!!! 
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA