kalau ini masa depan, aku terima...

Assalamualaikum semua,








Jahn dekat sini... kepada mereka yang membaca, Jahn nak meluahkan perasaan di sini, so, the label will be 'luahan' lah, kan...


hmm, hari ni, 8hb march 2011, Jahn baru lepas isi online form untuk biasiswa TPM... ada silap2 sikitlah dekat sini situ tapi takleh nak betulkan... lantaklah, kan...


hmm, rasanya ramai yang tahu TPM itu apa, kan...
akronim untuk TENAGA PENGAJAR MUDA... ya, jadi lecturerlah lepas tu... insyaALLAH, Amin... harap2kan...


Jahn tak sure adakah ini pilihan yang terbaik buat Jahn actually, aged 23 tapi still tak mampu buat kkeputusan yang tetap... Jahn felt like a worthless person now...(_")...


Jahn rasa biarlah masa tentukan apa yang terbaik buat Jahn... biar masa juga yang tentukan sama ada Jahn perlu kerja cari duit atau teruskan belajar dan depends untuk dpatkan this scholar...


either way, perjalanan selepas ini bukannya senang jugak pun... so, Jahn tak kisah nak rasa susah yang mana satu...


itu jelah yang nak diluahkan sekarang...


thanks kerana membaca...
eh, bukan yang ni!
ha, that's more like it.








Emil: either way, you need to depend on yourself juga, kan...
Jahn: yes...
2 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA