update saja...KISAH ASMARA 2 TERLARANG

Assalamualaikum semua,




[thanx for clicking the link above, you're the best!!]

Tajuk tu saja je... anyway, sila tonton Asmara 2 di TV3, setiap Selasa (hari ni!), 9.00 malam! (Shahz Jaszle, kan...)

Lestary ~ Asmara 2  setiap Selasa, 9.00 malam, hanya di TV3.
Hai semua, sekali lagi... Jahn kebosanan ni... Blogwalking dah, mengomel dah (lagilah, kan...), so dah tak tahu nak berbuat apa lagi... (jangan cakap nak buat bodoh, Jahn memang sedia bodoh!)...Eh, baik sket!! aku... (Jahn, jangan berlagak!!)... ... ... ... ... o... okay...[Jahn akur, sambil menguis-nguis lantai dengan kaki]..

Bosanlah!!

itu jer...

takde motif, kan nak blog kau bosan jer... (bodoh, kan..), ye! bodoh! dahlah...

okaylah Jahn tinggalkan anda dengan link ini

7 BINATANG PALING LAMBAT DI DUNIA

baguslah untuk menambah pengetahuan am korang, kan... emergency boleh guna...

manalah tahu nanti jalan-jalan jumpa awek dekat mana-mana nak borak-borak takde topik, kau keluarkanlah topik binatang ni, kan...

lepas tu awek tu kata kau bodoh, kan... lepas tu kene reject awal-awal, kan...kan, kan, kan?

(membebellah pulak)... ah biarlah, dah ini label bebelan dan karutan, kan... membebel jelah! masalah kau apa Emil? (kau tu masalahnya!)

eh sebelum terlupa, entry post 7 BINATANG PALING LAMBAT DI DUNIA ini adalah milik....hmmm, entah...aku tak tahu siapa, yang aku tahu dari an Indonesian...lantaklah, kan...

binatang paling lambat aku tak kisah... binatang paling best adalah ini:-

Jahn: binatang yang hebat tu adalah lelaki berbaju biru...hebat, kan dia? inilah ASMARA 2 terlarang itu sebenarnya...
Emil: harap mamat ni masih hidup lagi untuk cemolot awek dia yang betul-betul...
Jahn: kau agak dorang French kiss, kan..tak luka ke bibir mamat tu?
Emil: luka dowh!!! melecet habis kot...hahaha..
Jahn: melecet? hahahaha...
Emil: motip gelak?
Jahn: takde pape...hahaha...
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA