SEMAKLAH KAU NI!!!

Jahn bengang!!

korang rasakan kalau nak record something yang daily basis releven buat macam mana?

isnin - ahad... atau... khamis - rabu?

kalau management lama dah guna isnin - ahad, kenapa kau nak tukar pulak, haa??

kau tahu tak aku lagi banayk kerja nak buat, lagi banyak belog nak blogwalk, kau ni pengacaulah!! penyusah hidup orang!! patutlah ramai menyampah kat kau!! demitttt!!

semaklah... oh Tuhan... tolonglah cepatkan dua minggu ni, sebelum aku bunuh dorang!!! arghhhh!!

sorry semua...

assalamualaikum, babai!!





p/s - pardon my emotional outbreak... masalah kerja!! sesuai sekali dengan tajuk thesis, JOB SATISFACTION..tak satisfy langsung!!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA