JAHN NAK KURUS!!!

Assalamualaikum semua,





JAHN perlukan nasihat disini!

So, siapa-siapa yang boleh tolong nasihatkan, silalah berbuat demikian...

Lately, Jahn selalu skip meals sebab nak KURUS... Jahn rasa Jahn tak salah, semua orang nak kurus tetapi masalahnya, adakah dengan tabiat skip meals itu akan membuatkan Jahn kurus?

Kawan Jahn, Awe Korie said, Jahn takkan kurus tetapi akan maintain tak gemuk sebab Jahn tak bersenam, Jahn nak bersenamlah... takde masa jer...

then, Aina pulak kata Jahn patut work-out sikit... believe me kalau ada masa dan kesempatan Jahn memang nak buat tetapinya buat masa ni Jahn takde stamina sebab the last time Jahn ever engage with weight-lift adalah kira-kira 2 tahun lepas... so, Jahn kena ambil masa sedikit untuk get used to it...

So, please... motivate me!

sebab menyampah dengan keadaan ini, Jahn nekad untuk kurus!
tapi tak naklah camni, kan...
camni okaylah...hahahahhaa...nak Chansung je , kan....hahahah, eksesais malas!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA