betina itu harus mati dengan segera!!

Assalamualaikum semua,

apakah perasaan korang jika buku kerja sekolah korang dirampas dan dikoyak-koyakkan di hadapan mata korang?

apakah perasaan korang jika awek korang dirogol secara beramai-ramai a.k.a upacara aqiqah sesat di hadapan mata korang sendiri?

apakah perasaan korang jika mak bapak korang dipukul di hadapan mata korang kerana mempertahankan korang?

apakah perasaan korang jika negara tercinta korang/ kita ini dijajah semula?

apakah perasaan korang jika agama korang/ kita diinjak-injak seperti tiada maruah?

apakah perasaan anda terhadap betina sundal ini?

BETINA SIAL HIDANGAN NERAKA TAK LAMA  LAGI!! BETINA INI CUKUP MURAH, CUKUP HINA OKEH!!
this is a call for all muslim... this is a call for those who have absolute faith pada agama Islam! Perempuan ini harus meminta maaf secara terbuka dan wajar disiarkan di dalam TV-TV negara Islam di seluruh dunia... berani-beraninya dia menghina junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W kita!!

Jahn bukanlah alim sangat untuk bercakap soal agama, tetapi apabila membaca sendiri apa yang ditulis oleh betina gampang ini... Jahn jadi sebak, jadi marah sebab betapa jahanamnya BINATANG HARAM ini bercakap!

p/s -  cadangan juga, apa kata kita pakat ramai-ramai report FB dia sampai kena block habis-habisan... lepas tu dia twitter dia...lepas tu kalau ada belog pun kita report jugak!! tulis partition untuk minta kerajaan Indonesia memberkas betina bodoh ini ditangkap dan di dakwa di mahkamah sebelum dihukum bunuh... hm, okay gak tu... tak pun hantar dia ke pasentren terdekat di sana untuk menerima ajaran Islam sikit... supaya dia tak cakap bukan-bukan walaupun dia tu kafir! emo aku lah!!
4 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA