sepagi sewacan teh boh

Assalamualaikum semua,

Jahn in the house!! wah, feeling-feeling Mila, kan... deiiyyyymmmmnnnn... hahhaha...



pergi kerja hari ni, bangun seawal pukul 5.45 pagi, mandilah, siap-siap sumer bagai, kan... sepanjang perjalanan ke tempat kerja tidur je dalam kereta yang dipandu lagu oleh Fairos Ahmad a.k.a Totex, so Jahn langsung tak ambil pot lah tentang apa-apa yang berlaku di Federal Highway tersebut... harap-harap tak ada eksiden ke pejadahlah, kan... mulut kau!!

Jahn, Awe Korie dan Fairos Ahmad dalam perjalanan ke tempat kerja naik R8, kan... menipu, kan... dah sah-sahlah R8 tu 2 seaters je...Jahn duduk atas Awe Korie or Awe Korie duduk atas Jahn? mestilah Jahn duduk atas Awe Korie, kan... Hahahaha!! Gayahartisurdawijaya sangat, kan... anu dalam botol sangat feeling!!
padahal kau harus lebih layak naik kerata ini jer, kan! aduh... pitam!!
sampai je kat ofis baru pukul 7.22 pagi, kan... kau mampu? ane cleaner pun lambat setengah jam dari aku kebiasaannya... so, feeling-feeling malas and mengantuk, kan nak naik ofis, Jahn teruskan perjalanan ke surau untuk beribadat sunat, kau percaya... nak sembahyang apa pukul 7.30? Jahn nak membutalah!

hmm, so, setlah alarm pukul 9.00 pagi, kan... wah dapat lena selama 1 setengah jam, kan... nikmatnya!! demit!! kesedapannya korang terasa bak mati, tau... takde orang kacau walaupun ada pakcik dalam surau tu... ada aku kesah!!

tidur mati, kan... aiiiyoooo!! simpanggg....
feeling-feeling terbongkang macam ini, kan...
tidaklah, Jahn lebih kepada gaya ini, sesuai dengan tahap kechomellan Jahn yang memang hyperinflasi ni... berlebih-lebihan sudey!!
dahlah, tak yah mengarut sangat aih!! Jahn bosan je sebenarnya ni, masuk ofis je bosan... ofis je, bosan...ofis... bosan.. so apalagi!!

Jom blogwalking ramai-ramai...

p/s -  racau Jahn sambil meneguk teh boh pagi-pagi yang permai ini, permai sangat!!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA