pertemuan sulit Emil dengan Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum semua,

kontroversi sangat, kan tajuk... padahalnya...

okaylah Jahn nak cerita sikit ni... ini adalah cerita yang diceritakan kepada Jahn oleh si B-HRM Emil itu, makin hari makin menyakitkan hati pulak mamat itu, tapi Jahn layankan jelah, orang takde mak bapak, kan... manalah nak menumpang kasih mengadu nasib bermanja barabambambam, kan... oleh itu Jahn turutkan sahaja...

dia kata dia date dengan Yuyu Zulaikha? hari itu dah mengarut termimpi-mimpikan Hanis... skang dengan Yuyu Zulaikha pulak... kau ada masalah mental berkala, kan Emil?

okaylah ni Jahn nak share something... sila baca dengan tenang, yer!!



"Aku tak tahu Jahn aku rasa, aku dah kena guna-guna kot, I can't stop thinking about her," kata Emil.

inilah riak kacak Jahn waktu mendengar bebelan dan karutan Emil, menyampah, kan... tu yang buat muka macam ni...

Emil: I really can not stop thinking about her!!
Jahn: ada aku kesah?
Jahn sekadar memandang dengan pandangan bersignifikan sifar. sebenarnya macam malas nak layan tetapi mendengarkan racauan Emil yang macam orang gila tengah malam itu membuatkan Jahn tidak dapat tidak memberikan ubat tidur kepadanya sekarang. mana dia hendak tahu yang lelaki bodoh ini akan mengarut pula. menyesal pulak ambil berat bak karam sigh walia dalam aduan rakyat, kan... demet!!

"siapa?" tanya Jahn malas...

"Yuyu Zalikha! eh, Yuyu Zulaikha"

"Hah? Siapa?"

"Yuyu Zulaikha!"

"...kau... date dengan Yuyu Zulaikha? The Yuyu Zulaikha? Yuyu Zulaikha yang ini?" tanya Jahn sambil menunjukkan skrin laptopnya, dan-dan, kan ada laptop dekat situ, menipu sangat!!

belog Yuyu Zulaikha
Emil bersungguh-sungguh mengangguk. Jahn dalam nak dengan tak nak je percaya, kan... tapi lebih kepada beginilah sebenarnya... KAU GILA, KAN EMIL?, walaupun Jahn tak nyatakan secara frasa berbaris... kesian katanya... tapi Jahn tak boleh buat apa-apalah... selain...

bitch slap sedas dua, kan...
"Kau pergi tidorrrr!!" Jahn menjerit kemarah-marahan.

begitulah Flashback Jahn...

anyway who the hey, girl, hey girl, hey girl...hey girl, hey girlllll-nya si Yuyu ni ya?

Jahn tahulah yang beliau merupakan seorang blogger terkenal dan Jahn had come across her blog several times jugaklah sebelum follow... then selepas follow, Jahn realized that many other bloggers pun mention her in their blogs.. so, what did I do is... conducting some research sekejap, kan... thesis kau entah ke mana, masih ada masa buat research lain, kan... hebat kau, Jahn!! kaulah yang paling hebat antara semua yang terhebat itu!! gotdemit!!

apparently, Yuyu Zulaikha is a blogger who blogged since 2009, according to her profilelah... a student dari Langkawi katanya...

she blogs about anything, her life, her aspiration, about things happened, practically anything.. I dont know about you guys but I am definitely liking this young girl... comel!!

anyway check her out at her blog Yuyu Zulaikha

nice blogging 'all!!
3 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA